Elindult a PopJohn mobilalkalmazás,
  • ami Google és Apple Store-ból is könnyedén letölthető, 
  • 2023 április végéig garantáltan ingyenes, azok között, 
  • aki április 3-ig letöltik az appot, kisorsolunk 3 db PJ bögrét!
A legjobb pedig, hogy már most több, mint 300 db gyakorlatot találsz benne. Ez tudod mit jelent? Majdnem 1 éven át minden nap új gyakorlatot próbálhatsz ki (mondjuk, mire elérsz majd a 300. gyakorlathoz, már további 50-100 lesz benne…)

MEGUNHATATLAN!

Persze, ha igazán fejlődni szeretnél, akkor érdemes vissza-visszatérni korábbi gyakorlatokhoz, sőt, az olyanokat, amik a legfájóbb hiányosságodon segítenek, akár naponta és hetente ismételni!

TÖLTSD LE MOST!

Azok között, aki április 3-ig letöltik az appot, kisorsolunk 3 db PJ bögrét! Nézd, ilyen szépek:

BÁTORSÁGOK KÖNYVE

A Bátorságok Könyve szerzőivel közösen 11 új gyakorlatot készítettünk, amit a Bátorságok könyve gyakorlatcsomagban találsz. Mitől különlegesek ezek a gyakorlatok?
  • bátorság témája ihlette őket, mindegyik segít kilépni a komfortzónából.
  • A Bátorságok Könyve 11 történetéhez kapcsolódnak, amelyeket a gyakorlatokban található linkekre kattintva el is tudsz olvasni.
  • A bátor sztorik hétköznapi hősök és híres emberek valódi, bátor történetei. Mesél például Gazsi Zoltán, az Eisberg ügyvezető igazgatója, Mészáros András, színész, Vanya Tímea, színésznő és Kardos Horváth János, zenész.

Ha letöltöd az appot, a bögre mellett lehetőséged van nyerni egy Bátorság Naplót, amiben történeteket és gyakorlatokat találsz interaktív formában. Kisorsolunk 5 db BÁTOR VAGYOK kitűzőt is.

Hogy néz ki az applikáció?

A sémák olyan koragyerekkori emlékek, testérzések, emóciók, melyek egy mintázatot alkotnak. A felnőtt életünk során e szemüveggel látjuk a világot, így minden cselekedetünk, gondolatunk, megítélésünk a gyerekkori sémáink befolyása alatt áll. Ezen sémák sok esetben lekorlátolnak, csupán szűk csövön keresztül engednek látni a világot. A sématerapeuták szerint fontos megérteni és rendszerbe foglalni ezeket a visszatérő mintázatokat, így keretezve újra a velünk történteket és új megküzdési stratégiákat tanítva.

Zeneterápia

A zeneterápiához csakúgy, mint a művészetterápiához, nem kell tehetség: bárki kipróbálhatja, aki készen áll, hogy önmagát egy új oldalról ismerje meg, fejlessze kommunikációs stratégiáit, javítsa vagy elősegítse önkifejezését mind emocionális, mentális, szociális és kognitív területeken. A zeneterápia során a zeneterapeuta zenét vagy zenei elemeket (úgymint hang, ritmus, dallam) használ egy tervezett formában. A cél az önkifejezés egy új formája, lelkünk dallamainak megszólítása.
Ezek mind csak ízelítők a pszichológiai módszerek sokszínű palettájából, hiszen rengeteg felhasználási terület van! Ha valamelyik felkeltette az érdeklődésed és szívesen kipróbálnád egy 3 órás ingyenes önismereti workshop keretein belül, látogass el a KAPSZLI Pszichológiai Napokra április 14-16. között! Szeretettel vár a KAPSZLI csapata!
További cikkekért katt a KAPSZLI blogra! 

Készítette: Kovács Orsolya, A KAPSZLI csapata

Még több bejegyzés

Te miben vagy intelligens?

Mi jut először eszedbe, ha azt hallod „Milyen intelligens ember!”? Ha a többséghez tartozol, akkor valószínűleg egy olyan valakire gondolsz, akinek nagyon jók a logikai,

A pszichológia színei

Kedves PopJohn Olvasók!  Vendégcikk a KAPSZLI csapatától, melyben a pszichológia különböző alkalmazási módszereit mutatják be. A jó hír pedig az, hogy ezeket mind kipróbálhatjátok Ti

Halogatunk, halogatunk?

Ismerős, ugye? Amikor elvállaljuk/rábólintunk/beleegyezünk, a határidő távolsága már-már részegítően hat ránk, érezzük, hogy időnk, mint a tenger, hogy maximálisan kézben tartjuk a dolgokat…jó lesz ez!

Legyél tudatosabb, örömtelibb és éld meg a pillanatokat minden egyes nap!

Regisztrálj, mi pedig küldjük neked a 20 db ajándék gyakorlatot!

Legyél tudatosabb, örömtelibb és éld meg a pillanatokat minden egyes nap!

Regisztrálj, mi pedig küldjük neked a 7 db ajándék gyakorlatot!

collect leads

My weekly dose of tips, tricks or just things I'm enjoying